Guldkanten fortsatte

Det var ett tag sedan vi åt så här gott hemavid som vi gjorde igår kväll. Vi hade tidigare under dagen köpt två bitar hängmörad Entrecôte som skulle utgöra grunden till vår kvällsmiddag. Till den här sjukt goda köttbiten gjorde Nicklas sin egna Béa-sås och varsin sötpotatisgratäng med chili. Alltså jag ville inte sluta äta. Ville bara ha mer, mer, mer. Det är helt klart värt att köpa finare kött lite mer sällan och stoppa in mer fisk och grönsaker i veckokosten. Stort plus för att ha sötpotatis i gratängen också, blev en sån grym kombo med det söta ihop med cjilin!

IMG_8060 IMG_8057    IMG_8053IMG_8058  IMG_8062

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s