Vissa dagar vill man mest pissa på

Idag då? Nä men man kan väl kalla detta för en sån där rätt värdelös liten dag då det mesta går åt skogen.

Morgonens promenad var vedervärdig med blötsnö som tokvirvlade runt oss den sista halvtimmen så det gick liksom endast att stirra rakt ner i marken när man gick. Ville bara dra något mörkt över mig vid hemkomst.

Lite senare promenerade jag bort till simhallen (i samma snökaos) och fann då simhallen stängd!!! Skjut mig. Bara att luffsa hem. Gick då istället till gymmet och inser när jag kommer dit att jag har löpartightsen ut och in. Kul!

Eftermiddagens bestyr bestod av ett inplanerat vårdcentralbesök då jag tänkte ta itu med min egendiagnostiserade bihåleinflammation. Jag tänkte någonstans i min lilla hjärna att en allmänläkare iaf kunde ge några kloka råd och säga vad trycket bakom min näsa beror på. Men denna person verkade totalt inkompetent och frågade bara ”jaha och varför tror du att detta har uppstått”? Och påpekade att det ju var bra att trycket kommer och går och inte håller på hela tiden. Vad är det för fråga? Det är väl HAN som skall svara på varför detta uppstått, inte jag! Jag fick typ tvinga honom att iaf lysa lite i min näsa/öron/hals varpå han konstaterade att det var lite irriterat men inget allvarligt. Ordinationen blev nässpray (som jag redan testat) i lite större utsträckning. Annars skulle jag återkomma. Skulle inte tro det. Tänker gå till en förtroendeingivande doktor nästa gång!!! 200kr för ingenting. Tack.

På kvällen var jag se inne på Nyhetsbolaget som hade lite avslutning med SOS-djur. Tyvärr hade vi som inte är anställda längre fått fel tid uppgett i inbjudningsmailet så jag kom för sent! Ja ni hör ju. Det var ingen toppendag.

Nu har jag i alla fall slagit mig ner i soffan och ”mumsat” på kvällens middag som dagen till ära bestod av en rätt smaklös linssoppa. Ännu ett recept från vår Vego-kokbok som trots allt hållt måttet rätt bra fram till nu!

IMG_4110.JPG

IMG_4108.JPG

IMG_4109.JPG

Imorgon! Imorgon blir en bättre dag har jag på känn!

3 tankar om “Vissa dagar vill man mest pissa på

 1. Tja, linssoppa känns väl som en lämplig avslutning på en dålig dag. Skulle jag endast äta om jag hade filmjölk som alternativ… Beträffande Dr Hjälplös så gå in och ge ditt omdöme på Doktorsguiden.se!

 2. Jag och sambon ska också börja äta mer vego 🙂 Och lillen med. Vi båda har ju varit vegetarianer i perioder!
  Hehe min bloggning går sådär, svårt att finna inspiration till att skriva. Är jäkla dålig på att kommentera med, men läser din blogg dagligen 🙂
  Grattis till förlovningen, ni är super fina ihop!

  • Vi älskar ju kött men tänker att det både är bra och kul att lära sig lite mer vegetariska alternativ:)
   Blogga på när du könner för det! Älskar att läsa om din vardag!!!
   Hoppas vi ses snart!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s