Eko-middag

Söndagsmiddagen idag blev en enkel sak. Närmare bestämt en köttfärsgratäng med omelettebas toppad med fetaost.

Vi har den senaste tiden börjat handla mer och mer ekologiska varor. Det gör ju några kronors skillnad men vetskapen om att det är i ett gott syfte gör det värt det!

I dagens middag hade vi förutom egenodlade tomater och basilika även kryddblandning från Örtagården på Öland, svensk nötfärs från Gotland, ekologiska ägg och eko-gräddfil.

20140824-183313-66793318.jpg

20140824-183314-66794803.jpg
Självklart går det inte att köra eko fullt ut men allt är bättre än inget!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s