Skön jäkla afton

Gårdagen var perfekt. På så många sätt. Sällskapet främst men så även Nicklas matlagning och den sköna okrystade stämningen som alltid infinner sig när vi sällskapar med S och M. I timmar stod Nicklas i köket under eftermiddagen. En carnitasgryta förbereddes och så även en hemgjord tomatsalsa, mangosalsa och guacamole. Själv hjälpte jag till att hacka lite och förbereda efterrättspajen och välkomstdrinken.
Bild 
När våra gäster anlänt, drinken var uppdrucken och klockan hunnit bli så när som på halv tio så dukades maten fram. En lagom hetta i käket, ihop med kalla öl och en äppelpaj med pecannötter som avslutning utgjorde en riktigt smarrig kompott och i alla fall jag var mättare än mättast efteråt. 
Bild
Även om maten sedan var uppäten så avslutades inte kvällen där. Nej, ett spel togs fram (Ombytta roller). Ett spel som jag köpt för två guldpengar på loppis och som på beskrivningen verkade rätt kul. Det visade sig dock vara ett otroligt icke PK spel där alla fördomar och stereotyper som någonsin funnits kring kvinnor och män hade bakats in. Med det dock inte sagt att det inte var roligt. Vi skrattade mer så att vi grät åt alla dumma påståenden och även om jag och Sanne var hyffsat duktiga på all frågor om bilar, öl, gräsklippare och annat ”manligt” så var det faktiskt männen i sällskapet som tog hem vinsten om att kunna läsa av det motsatta könet bäst. Det vill säga att de var hejare på frågor kring virkningsteknik, blommor och amerikanska såpoperor… Avslutade gjorde vi sedan med spelet ”Med andra ord” och utan att säga för mycket så vill jag väl påstå att det nu var jag och Sanne som tog en rejäl revansch.Bild
Tack ännu en gång grymma vänner för en skön afton! 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s