Lite regn och lite tankar

Ännu en dag som startade rätt tidigt. Har redan varit iväg på ett möte och sedan passat på att handla lite då jag får finbesök av min vän Eleonor senare. Det kassa vädret håller i sig och det riktigt piskade mot ansiktet på väg mot tunnelbanan och mitt paraply liksom vände sig så där ut och in i blåsten. Men om det är något som kan råda bot på nedstämdheten vädret för med sig så är det att få umgås med kära gamla vänner ikväll.

Det dåliga samvetet kom småkrypandes igår när jag haft min mysdag och inte förmått mig till någon fysisk aktivitet. Det är ju rätt sjukt egentligen, att man ska behöva få dåligt samvete för att man unnar sig att mysa till det i soffan en heldag. Att jag skulle ge mig ut NU i detta vädret lär inte heller hända och till gymmet är frågan om jag hinner. Blir nog ett sånt där hemmapass (som vissa anser inte vara till någon nytta) men som jag vet i alla fall ger någonting mer än ingenting.

20140409-132457.jpg20140409-132503.jpgmarilyn-monroe-0019-wallpaper
Ibland (men bara ibland för främst försöker jag att inte bry mig) så tänker jag att det hade varit fantastiskt (kroppsidealmässigt) att levt under 40-talet. Då Marilyn Monroe, som sägs ha varit 167cm lång och vägt bra mycket mer än dagens modeller, var en förebild för många kvinnor och då kurvor var det optimala. Underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s