Jag är en Hob

Det regnar ute och det ryktas om gårdsstädning. Vi ligger fortfarande i sovrummets mörker under täckena och vet inte om vi ska uppvisa något livstecken från just den här lägenheten idag. Dåliga grannar är vi i så fall men å andra sidan så bor det faktiskt rätt så många i den här föreningen jämfört med vår förra.

Hobbit blev det igår och det är ju av en anledning jag inte riktigt gett denna och Sagan om ringen en ärlig chans tidigare. Jag hänger inte med bland alla olika namn, arter, kopplingar och härkomster helt enkelt. MEN igår när jag hade äran att titta på filmen ihop med en expert (visste inte att N var en sååå stor nörd på Tolkiens berättelser) så uppskattade jag verkligen filmen och vill inget hellre än att se tvåan ikväll!

Jag blev även, av Nicklas, jämförd med en Hob. Gulligt tyckte jag förts. Men sedan förstod jag att Hober inte gillar utmattning, tycker om att äta mat 18 gånger om dagen och helst påtar i sina trädgårdar… Hmmm, jag kunde tänkt mig att liknas vid en alv eller något istället!

Tror nu att jag ska smyga upp till köket och faktiskt agera Hob genom att gå på knä så jag inte syns i fönstret. Magen börjar nämligen kurra så dags för dagens första (av 18) mål mat!

I fredags var det så här fint och städat i köket. Nu, inte lika mycket.

20140407-130416.jpg

2 tankar om “Jag är en Hob

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s