Mars, med allt det förde med sig.

Mars sista dag är nu över, en månad som varit fylld av intensivt jobb till en början, ett väder som man mådde illa av men som sedan övergick till sol som visade sig från sin bästa sida och en lugnare vardag. Jag har fått ett jobb som inslagsproducent på ett projekt som är ett av de större i sommar och Nicklas ska jobba på det samma. Mars har alltså gett mig och Nicklas tid tillsammans vilket jag tackar eventuellt högre makter för.

Denna månad har även bringat ett nytt litet tillskott till släkten, ett nytt litet liv som var det sötaste jag beskådat. Men hur fint det än är när nya liv tillkommer, lika sorgligt är det när ett försvinner. Och det var tyvärr så mars sista timmar tedde sig. En morfar, en far, en bror och en person jag fått äran att träffa några gånger de senaste åren har nu somnat in. Det är liksom så det funkar.

Jag kommer nu att blåsa ut det ljus jag tänt och låta mars månad avslutas där. Livet liksom. Som ändå fortsätter i morgon som vilken första aprildag som helst.

En sista tanke. Om ni nu försöka er på att lura någon i morgon så se till att ni kan le åt det efteråt. För det är ändå det allt går ut på. Att le, skratta, njuta och leva här och nu.   

20140401-005501.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s