Nu är det måndag igen

Ny vecka, ny månad på ingång, ännu en vecka av ledighet och en vecka närmre jobbstart. Jag har en hel lista av saker jag ska försöka uträtta under den resterande tiden som ”ledig”. Allt från att sätta in viktiga papper i en pärm, få ordning på vår tavelvägg i vardagsrummet till en så enkel sak som att gå ner med vinterkläderna i källaren. Jag vet inte vad det är  men de där mest enkla sakerna blir liksom inte gjorda, jag bara skjuter och skjuter på dom. Skärpning Öhling.

Idag så hade jag inbokad långpromenad med Johanna men som den arbetsmyra hon är blev hon extrainkallad och for ner till Helsingborg för jobb så nu sitter jag och funderar på om jag ska ta den där promenaden själv eller om det får bli någon annan träningsform. Vädret är ju inte det mest inbjudande just nu så kanske är det ett gymbesök som ligger närmast till hands. 

Inledde dagen gjorde jag i alla fall i ett lugnt tempo med omplantering av hela 15 små tomatplantor på balkongen, en god frukost och lite slötittande på tv.
Bild
Dagens frukost: Ägg och kaviarmacka på danskt rågbröd, kaffe med mycket mjölk, smoothie gjord på hallon/mango/banan/kokosmjölk och en kiwi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s