Vår hjärtliga afton

Efter mötet igår så for jag runt på stan ett tag, in på Hötorgshallen och stod i kö till både fisk och viltdisken. Upp på övervåningen för att fixa bröd och sedan ut för att bli pålurad alldeles för mycket frukt (som vanligt) av försäljarna ute på torget. Med vetskap om att Jossan jobbade bara några hundra meter bort så gick jag dit och lämnade lite jordgubbar till henne. Mer jordgubbar till folket tycker jag. Och kul att se hur hennes nya arbetsplats såg ut. Hotell mitt i stan är ju rätt fint det.

Efter stadsvandringen bar det hemåt där vi slog till på kalasmiddag. Moule mariniere till förrätt (vilket hit) och sedan ankbröst med råriven och ugnsbakad potatis ihop med en hemkokt rödvinssås smaksatt med choklad, kanel och ingefära. Himmel så gott det blev. Måste slänga upp receptet sen!

Över både ett glas rött, ett glas vitt och sedan också en kaffe till den lilla efterrätten avlöstes samtal med endera ytliga diskussioner om tatueringar till lite mer djupa sådana om feminismens vara eller icke vara, ålder och framtid och så lite jobb. Vi skålade sedan. Både en och två gånger. Självklart en skål för OSS och sedan en skål för nya arbetsprojekt i vår. Att pengar rullar in ända fram till sommaren är verkligen värt en skål.

Kvällen blev alltså mycket lyckad och hade det inte varit för att kommande dag innebar uppstigning i ottan så hade vi nog suttit uppe flera timmar till och bara njutit av varandras sällskap.
BildBild

2 tankar om “Vår hjärtliga afton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s