Årets sista dag

Se där ja, då var dagen kommen. Den sista dagen 2013. Någon årsresumé kommer jag inte bjuda på direkt. Jobbets år kan vi väl kalla det dock. Jobbat på diverse orter runt om i Sverige, allt ifrån Karlskrona, Strömstad och Åmål. En weekend till Berlin unnade vi oss i våras och strax därefter slog vi till på en ny lägenhet. DET är väl ändå det som jag kommer att minnas främst ifrån 2013. Att jag blev delägare till en bostadsrätt i Stockholm är ju rätt stört. Ihop med världens bästa herr Lindén till på köpet.

Idag så har vi mest packat, packat och packat. Fixat i ordning oss inför kvällen har vi också gjort. Slipsknutar har knutits, hår har lockats och klädbyten har skett. Jag köpte mig inget nytt i år utan dammade av en gammal historia i garderoben. Senast luftades den i Kalmar om jag inte minns fel. Mycket mer än så hinner jag nog inte delge er just nu. Förhoppningsvis kommer det något lite mer nyårsaktigt inlägg senare ikväll när vi anlänt till vår festdestination Rindö.

ImageImage
Frukost har vi så klart ätit, hallonsmoothie, ett ägg och grönt té. Blir ju en jäkla massa mat senare så behövdes inte mycket mer i magarna just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s