Klapparna

Blev ju aldrig att jag riktigt visade vad som fanns i klapparna i år. En massa fint var det som dolde sig bakom papper och snöre.Image
Av Nicklas pappa och sambo fick vi en ny stekpanna. Guld värt då den vi har inte riktigt jobbar på det sätt vi önskar. De gamla vi hade funkade nämligen inte på vår induktionshäll i nya lägenheten så vi köpte en billig sak vid flytten för att ha något att steka i. Hoppas att denna nya fungerar bättre!
Image
Av mamma och pappa fick jag och Nicklas ett nytt objektiv. Jag har läst en del om detta och det ska vara riktigt bra till vardagsbruk. Ska leta fram Nicklas systemkamera nu och sätta igång och lära mig fota mer med den!
ImageImage

Egenlyx i form av chokladdoftande tvål och lotion hamnade också i min ägo liksom en supermysig morgonrock och en ny pyjamas att skrota runt i här hemma. Pyjamasar är underskattade som mysplagg!
Image
Till resan fick vi välbehövliga saker så som en pannlampa till mörka nätter under safarin, solkräm och en ihopfällbar mugg.

ImageImage
Nicklas och jag skulle inte byta några klappar hade vi bestämt men ändå så låg det två paket under granen till mig. Ett fint armband ifrån Cornelia Webb och den fina boken Pärlans konfektyr. 

Image

Även en väggkalender blev vår. Toppen att ha för oss som aldrig riktigt vet hur våra veckor ser ut så nu kan vi i den mån det går försöka skriva in detta och kanske ha en möjlighet att veta hur den andras liv ser ut. I alla fall några dagar i förväg!

Det fanns säkerligen några fler små presenter som jag i nuläget inte har bilder på men i vilket fall så är jag jättetacksam för allt det fina jag fått och vill så klart tacka och bocka så mycket jag bara kan! Tack igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s