Bye bye du lilla syster och promenad i stadsparken

20131015-013723.jpg

Måndagen har passerat och det gick fort, fort som det går när man har roligt. Syster och jag åt bageribakade tekakor och vaniljbullar ihop på förmiddagen och sedan kramade jag henne hårt när hon packat den sista pinalen i sin stora stora ryggsäck. Pappa kom hem och plockade upp den lilla systern som om möjligt såg ännu mindre ut med sin stora ryggsäck. Men hon är ju stor nu, lika stor som jag var när jag var 20 år. Och då är man ändå rätt stor vill JAG minnas… Egentligen är det väl bara man själv som kan avgöra vad man klarar av och eftersom min syster alltid varit modigare än mig på alla sätt så lär nog denna resa gå galant för henne.

Efter att bilen rullat iväg mot Göteborg så mötte jag upp min fina vän Maria för en promenad i Jönköpings stadspark. Backarna upp till utsiktsplatsen följde och sedan ner igen för de lika branta backarna in till stan där vi parkerade oss på Johans café och slog ihjäl en lång stund på ett naffs. Kvällen har passerat med slötittande på tv med mamma och pappa. Jag och mamma passade även på att sortera bland mina gamla skolböcker som lockade fram både ett och två skratt. Det mesta är ju bara att kasta men en och annan liten skrivbok, där särskrivningar som ”över askning” var mer regel än undantag, vill man ju spara.
Kanske bär det av mot huvudstaden i morgon, kanske stannar jag till onsdag morgon. Ska sova på saken så får vi se vad morgondagen bjuder på.

20131015-012224.jpg

20131015-012238.jpg

20131015-012231.jpg

20131015-012821.jpg

2 tankar om “Bye bye du lilla syster och promenad i stadsparken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s